magnetfiskeri.png

Måske så du os finde rav på Danmarks Radio, TV2 Øst eller på TV2 Nyhederne og vil gerne selv ud at finde rav.

Vi arrangerer aften-ravture over alt i Danmark. Det er sjovt at finde rav og det vil vi gerne dele med dig!

* Få viden om hvornår du kan finde rav

* Få viden om hvor du finder rav

* Få viden om og se hvad der lyser op med en ravlygte

* Alle får en låne ravlygte på turen

* Vi garanterer ravfund (vi har naturligvis ekstra rav med)

For Virksomheder

Vi arrangerer firmature hvor vi kan bookes til guidede ravture hvor vi starter med at fortælle om rav. Alle får lygter udleveret hvorefter I skal ud og finde rav imens vi guider jer til at finde det. Se Referencer her

Turen kan kombineres med præmier f.eks. ved fund af største stykke rav. I kan deles op i hold og dyste mod hinanden. Mulighederne er mange.

Mod tilkøb på forhånd kan deltagerne tage lygten de har brugt til ravsøgning med hjem. Firmalogo på alle lygter er også en mulighed. 
Ring og hør alle mulighederne, så skræddersyr vi en løsning til jer.

Vi kan håndtere selskaber op til 50 personer med kort varsel. Ingen begrænsning på antal af deltagere, hvis I kontakter os i god tid.

Kontakt Jens Mariager for priser samt flere detaljer. E-mail: salg@treasurehunter.dk eller tlf. 22407000.

For Private

Ravture for private annoncerer vi på vores facebookside https://www.facebook.com/Treasurehunter.dk og gruppe Ravture, grej og tilbud for begyndere
Vi afholder typisk ture 2 gange om måneden på hverdage i vinterhalvåret.

Referencer

Comwell Korsør

Firmatur event

Comwell Korsør bookede os til en guided ravtur med gode oplevelser både for børn og voksne. Det var en aktivitet de ikke havde prøvet før, så alle var spændte fra start. Der var rav til alle og glæden var stor at spore både hos de små, men også hus de voksne som stolt viste deres ravfangster frem ved slutningen af turen.
Comwell Korsør synes at arrangementet var godt og de kunne sagtens se denne aktivitet som et tilbud til alle de kursister og gæster de huser hele året rundt.
Vi takker for en fantastisk hyggelig aften sammen med Comwell. 
Firmature firmatur event events firmaarrangement firmaaktiviteter virksomhedsarrangement holdsport teambuilding udendørs aktivitet udendørsaktivitet firmaevent firmaevents ravtur guide Jens Mariager fra Treasurehunter.dk