Der er 16 produkter.

Viser 1-16 af 16 element(er)

Detektor til dykning

magnetfiskeri.png

Metaldetektorer til søgning under vands & dykning.

Detektor til dykning

Aktive filtre

Når du dykker med en metaldetektor, er der flere vigtige faktorer og sikkerhedsmæssige overvejelser, du skal være opmærksom på. Vi vil her på siden gennemgå nogle af de faktorer, som vi fokusere mest på, når vi rådgiver omkring brugen af metaldetektorer i vand.

.

Sikkerhed og tips:

.

1. Dykkercertificering: Sørg for, at du er certificeret som dykker og har modtaget den nødvendige træning og viden til at dykke sikkert. Følg altid dykkersikkerhedsprocedurer og -retningslinjer. (Der er ikke lovkrav om certifikat for at dykke eller snorkle i Danmark, men det anbefales altid)

.

2. Vandtæthed: Kontroller, at din metaldetektor er designet til undervandssøgning og er fuldt vandtæt. Det er vigtigt at undgå at bruge metaldetektorer, der ikke er beregnet til undervandssøgning, da de kan blive beskadiget af vandindtrængning.

.

3. Sikkerhedstov: Brug altid et sikkerhedstov, der er forbundet til både dykkeren og metaldetektoren. Dette sikrer, at du ikke mister din detektor, hvis du skulle slippe den under vandet.

.

4. Dybdegrænser: Vær opmærksom på dybdegrænserne for din metaldetektor. Overskrid ikke producentens anbefalede dybdegrænser for at undgå skade på detektoren eller risiko for trykrelaterede problemer.

.

5. Strømforsyning: Tjek batteriniveauet og sørg for, at du har tilstrækkelig strømforsyning til hele din dykkertur. Det kan også være en god idé at medbringe reservebatterier i tilfælde af behov.

.

6. Sikkerhedsprocedurer: Følg altid de almindelige sikkerhedsprocedurer for dykning, herunder at dykke med en buddy, planlægge dykketid og dybde, og følge eventuelle lokale regler og regulativer for dykning og metaldetektering.

.

7. Bevar miljøet: Vær opmærksom på og respektfuld over for det marine miljø under din undervandssøgning. Undgå at forstyrre eller beskadige marine liv eller økosystemer, og bortskaf eventuelle fund på en ansvarlig måde.

.

8. Bøje og flag: Reglerne er klare hvis du dykker med flaske. Så skal du have et dykkerflag. Det internationale flag er rødt/hvidt, mens det Danske er blåt/hvidt. Reglerne er dog lidt mere vage når det angår undervandsjagt, snorkler og fridykkere. Det betyder at man juridisk er at ligestille med alm. badegæster. Men uanset hvad, er det sund fornuft at gøre brug af dykkerflag når man er ude på havet.

.

Husk altid at dykke inden for dine evner og grænser og at være opmærksom på sikkerhed, både for dig selv og andre, men også for det marine miljø du befinder dig i, når du bruger en metaldetektor under vandet.

.

Bedste detektorer til dykning og undervands søgning:

.

Nokta PulseDive 2-i-1: Nokta PulseDive er en alsidig undervandsdetektor, der fungerer som både en pinpointer og en dykbar metaldetektor. Den har en vandtæt konstruktion og kan dykke ned til 60 meters dybde. PulseDive tilbyder hurtig respons og præcis detektering, og den har flere søgetilstande og justerbar følsomhed. Denne 2-i-1-detektor er velegnet til både skattejagt på land og undervandssøgning.

.

Quest Scuba Tector: Quest Scuba Tector er en kompakt undervandsdetektor, der er specielt designet til undervandssøgning. Den har en vandtæt konstruktion og kan dykke ned til 60 meters dybde. Scuba Tector er kendt for sin brugervenlighed og intuitive betjening. Den har en indbygget højttaler og vibrationsalarm, der gør det nemt at opdage metalobjekter under vandet. Denne detektor er populær blandt dykkere, snorkler og strandentusiaster.

.

PI-Iking: PI-Iking er en undervandsmetaldetektor, der er baseret på "Pulse Induction" (PI)-teknologi. Den har en vandtæt konstruktion og kan dykke ned til forskellige dybder afhængigt af modellen. PI-Iking er kendt for sin evne til at detektere metaller på store dybder og i forskellige jordtyper. Den har typisk en enkel betjening og høj følsomhed over for metalobjekter. PI-Iking er velegnet til både fritidsbrug og professionel brug.

.

Bemærk, at disse beskrivelser er baseret på generel viden om de nævnte undervandsdetektorer, og der kan være flere modeller og specifikationer tilgængelige fra producenterne. Det anbefales at læse mere om hver enkelt model, undersøge specifikationer og eventuelt læse brugeranmeldelser for at få et mere detaljeret indblik i deres funktioner, ydeevne, for at finde ud af om den passer til dine specifikke behov.

.

Brug for hjælp?

Vi ved der er mange ting at skulle forholde sig til. så har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning:

.

Mail: Info@treasurehunter.dk

Telefon: +45 5195 0395

.

Se med her under og se PI-Iking i brug: