Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Betal med kreditkort

Der er 15 produkter.

Viser 1-15 af 15 element(er)

Camping

Skal du på camping, sove i telt eller hike i naturen er det vigtigt at have en god lygte med. Det vigtigste er at du har en god, pålidelig og robus lygte som kan holde strøm og modstå vind og vejr. Overvej hvilket behov du har. F.eks. skal det være en lommelygte du nemt kan opbevare i lommen? eller har du behov for en lygte du kan bruge til at lyse teltet op med? Måske du har behov for en pandelygte så du kan holde hænderne fri? En stavlygte som kan lyse et stort område op? Eller ønsker du en lygte som ikke ødelægger dit nattesyn mens du kigger på stjerner?

Ønsker du at observere nattehimlen, så kan vi anbefale en lygte med rødt lys, da den ikke ødelægger dit nattesyn som en traditionel lygte med lys gør. En god lille lygte til dette formål er vores ASTRO R-LITE LED LOMMELYGTE M/RØDT LYS.

Der kan være andre hensyn når du vælger lygte, som f.eks. størrelsen og vægten på lygten hvis du har begrænset plads. Omvendt er det ofte anvendeligt med en bord-/fakkel lygte som kan være med til at lyse teltet op om aftenen. Ovevej eventuelt en multi-lygte som kombinere de forskellige behov. Vores LightHunter - MULTI er skræddersyet til dette formål og har endda en indbygget powerbank så du kan lade din telefon eller andet op med den.

Camping

Aktive filtre