Filter efter

Pris

Pris

  • 116,00 kr. - 627,00 kr.

Status

Status

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Betal med kreditkort

Der er 6 produkter.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Top-øje Magnet

Gå på skattejagt i søer og vandløb. Få masser af timer til at gå med at finde antikviteter, mønter og andre metalobjekter med en fiskemagnet fra Treasurehunter. Kast magneten i vandet og se hvad du har fanget. Perfekt aktivitet for hele familien.

Vi har DKs største udvalg i fiskemagneter med trækstyrker op til 2.200KG

Top-øje Magnet

Aktive filtre

Valg af magnet

Magnetfiskeri er en sjov aktivitet for hele familien, og er en god måde at være aktiv på i naturen. Der er nogle få ting du skal være opmærksom på når du vælger din fiskemagnet (også kaldet neodymium magnet).

  • 50-299KG: Magneter til børn og begyndere. Anbefalet 5-15 år.
  • 300-999KG: Magneter til både begyndere og øvede. Anbefalet +16år.
  • 1000-2200KG: Ekstrem magnetfiskeri og anbefalet til øvede magnetfiskere.

Anbefaling: Vi ser desværre løbende magneter på markedet der ikke lever til den trækstykre (KG), som de ellers angiver. Vil du undgå at blive snydt når du køber fiskemagnet, så anbefaler vi at du kun handler med butikker som kvalitets tjekker deres produkter.

Hvad betyder trækstyrken?

Trækstyrken er den maksimale vægt (KG) som magneten kan løfte. Trækstykren er målt og testet ud fra idelle vilkår, hvor hele magnetens overflade areal har fuld berøring med metallet, uden der er skidt og støv mellem de to. I praktis vil magneten kun sjældent være i fuld berøring med metal objekter i vandet, da der ofte er skidt og alger mellem magneten og metallet. Derudover sidder metallet ofte fast i bunden af søen/havet, samt vandmodstanden kan også have indvirkning på hvor meget du kan trække op. Som tommelfingerregel plejer vi derfor at sige at magneten kan fange genstander er vejer 10-20% af den reele trækstyrke. Som eksempel vil en 200KG magnet derfor kunne trække genstande på omkring 20KG.

Magnettyper

Dobbelt-sidet: dobbelt-sidet magneter er egentligt 2 magneter som er sat sammen. Denne type magnet er en god all-round magnet da den er magnetisk på begge sider af magneten. Dette betyder at der er en større overfalde magneten kan fange metaliske genstande i vandet.

Topøjet: Også kaldet en-side-magnet har én magnet. Magneten benyttes ofte af nybegyndere.

HulpotteOgså kaldet en-side-magnet har én magnet. Magneten er særligt anvendelig ved broer hvor man ’dypper’ magneten direkte i vandet. Den top-øjede magnet anvendes ofte a nybegyndere.

Trækkrog: Trækkrogen er ofte overset af mange magnetfiskere. Trækkrogen er især anvendelig til større objekter som f.eks. cykler som kan have sat sig fat på bunden. Vores erfaring er desuden at det ofte er lige så sjovt at fiske med en god trækkrog som en magnet, og bør derfor være en fast del af en hver magnetfisker fiske ’grej’.

Hvordan gør man?

Magetfiskeri er en sport der er i fremgang – og det er der en grund til: Det er super sjovt og en hobby der passer til alle aldre og begge køn.

Det er en relativt ’simpel’ sport, da den ikke kræver andet en en god fiskemagnet, et reb og en sø eller å at fiske i. I modsætning til almindeligt fiskeri, så er der næsten fangst-garanti hver gang man er afsted. Om du så finder antikviteter, mønter, cykler eller kapsler og andet jernaffald det må tiden vise.

Instruktion

Vi anbefaler at du læser vores instruktion inden du går igang. pdf.png

Få tips & triks til magnetfiskeri. Følg os på Facebook gruppen: Magnetfiskeri: For begyndere

Se hvordan magnetfiskeri fungere

Vi har udvalgt et par videoer som viser hvordan magnetfiskeri fungere. Du kan desuden se indsalget da Treasurehunter var i TV-AVISEN

En Treasure Magnet fra Treasurehunter.dk er en super-magnet. De fleste af vores magneter er designet med en trækstyrke på flere hundrede kilo. Den er sjov at bruge, men husk at gøre det med omtanke.