magnetfiskeri.png

.

Børn elsker at prøve nye ting og deres indgangsvinkel til det meste, er uden forbehold. Der findes ikke noget bedre, som forældre, at se glæden ved et barn der har succes med det som barnet har fordybet sig i. Skattejagt er en ting som man kan være næsten 100% sikker på at alle børn elsker.

I de senere år er metaldetektering blevet mere og mere populært. Der bliver fundet skatte fra vikingetiden og middelalderen som aldrig før. Og hvorfor ikke tage ungerne med på sådan en skattejagt?

Hos treasurehunter.dk er vi specialiseret i udstyr til metaldektektering. Også til børn. Så skal de små med ud og lede efter den næste vikinge skat, så tag et kig på denne artikel, og find ud af hvilken metaldetektor du skal vælge til dit barn. 

Find en metaldetektor her.

.

.

Sammenlign børne metaldetektorer

 
attention

Nokta | Makro Mini Hoard

attention

Quest X5

attention

Bounty Hunter Junior

attention

Nokta | Makro Midi Hoard

attention

Globuz Junior digital

Pris DKK 1095,- DKK 1.490,- DKK 795,- DKK 1.249,- DKK 599,-
Styrker Vandtæt
Digitalt display
Til børn og voksne
5 indbyggede programmer
9" søgespole
God begynder detektor Vandtæt
Digitalt display
Billig, Brugervenlig,  Dansk manual
Detektions dybde ca. 15 cm for mønter ca. 20 cm for mønter. ca. 10 cm for mønter ca. 15 cm for mønter ca. 12 cm for mønter.
Aldersgruppe 4-9 år +10 år 6 - 12 år 8-12+ år 5-12 år
Specifikationer
Vægt 780g 945g 584g 880g 900g
Digital Display -
Justerbar højde 63-90 cm 55 - 104cm 53 -81 cm 83 - 109cm 51 - 79cm
Pinpointer funktion - -
Dybde indikator -
Søgespole 6" 9" 6" 7" 6"
Frekvens 15k Hz 8k Hz 6.6k Hz 15k Hz -
Stik til høretelefoner - - - -
Sensitivity levels - 4 levels - 3 levels -
Batteri 2 x AA (ikke inkluderet) Genopladeligt Litium batteri (inkluderet). Oplades med USB 9V batteri (ikke inkluderet) 2 x AA (ikke inkluderet) 2 x AA batteri (ikke inkluderet)
Batteri indikator -
Andet
Andet Vandtæt Indbygget lys
5 indbyggede programmer

-

Vandtæt 3 Programmer
Link

.

#1 - Mini Hoard metaldetektor fra Nokta

nokta-makro-mini-hoard.jpg

Mini Hoard metaldetektor fra Nokta | Makro er den perfekte detektor til at få ungerne ud af huset og på skattejagt.

Mini Hoard er en af verdens første vandtætte børnedetektorer, hvilket gør den perfekt til at have med på stranden eller søge efter metalobjekter i åer og vandløb. Detektoren kommer desuden i et meget børnevenligt design og har et let forståeligt display.

Metal detektoren kan justeres helt ned til 63 cm og med sine kun 780 gram passer den til børn helt ned til 4 års alderen

✔️ Vandtæt
✔️ Letvægt (vejer kun 780g)
✔️ Digitalt display og masser af funktionalitet
✔️ Kan justeres i flere højder
✔️ Aldersgruppe fra 4 år


Denne detektor fås også i en udgave til større børn i aldersgruppen +8 år. Denne detektor går under navnet Midi Hoard, og fås med en større søgespole, kan kan justeres i sensitivity. Se Nokta Midi Hoard

Priser fra 1095,-.

#2 - Bounty Hunter Junior

bounty-hunter-junior-vx.jpg

Har du børn i alderen 5-12 år så er Bounty Hunter Junior Target er den perfekte metaldetektor.

Detektoren er enorm nem at betjene, selv for de helt små og gør hele skattejagten til en leg for alle. Junior kan desuden justeres både i signalstyrke og volumen.

Denne metaldetektor her indbygget højttaler og kan finde både jern, sølv, guld, aluminium og bronce. Den kan justeres i længde fra 53cm – 81cm.
Bounty Hunter kræver 9-Volt Alkaline betterier (medfølger ikke)

✔️ Nem betjening
✔️ Prisvenlig
✔️ Kan justeres i flere højder
✔️ Aldersgruppe fra 5-12 år


Priser fra 795,-.

#3 - Globuz Junior Digital - børne detektor

Globuz Junior Digital.png


Globuz er en dansk leverandør af udstyr til skattejagt. Og har her formået at lave en super god metaldetektor til en pris, næsten alle kan være med på.

Denne metaldetektor er i den grad velegnet til de helt små. Den kan nemlig justeres fra en længde på 79 cm og helt ned til 51 cm.

Skulle jorden være våd så gør det ikke noget da den kommer med en vandtæt spole.

Dette er en letvægts detektor på kun 550 gram. Den er utroligt brugervenlig og har 3 programmer, som gør den unik i sit pris niveau. Detektoren bruger  2 stk. AA batterier. 

✔️ Prisvenlig
✔️ 3 søge programmer
✔️ Letvægt (kun 550g)
✔️ Kan justeres i flere højder
✔️ Aldersgruppe fra 5-12 årPriser fra 599,-.

#4 - GP Pinpointer

gp-pointer.jpg

En pinpointer er et 'must' til en hver detektorfører. Det kan være svært at præcisere hvor metalobjektet befinder sig efter at man har fundet det med metaldetektoren og er begyndt at grave. Pinpointeren hjælper derfor med at lokalisere objektets præcise placering i jorden / sandet.

Den lille, men meget handy GP Pinpointer er IP66 certificeret hvilket betyder at den tåler at blive brugt i alle miljøer og er vandafvisende. Dette er super feature når det er børn der skal detektere hvad der er i jorden. Den er udstyret med en detektor der måler 360 grader rundt og den har en søgedybde på ca. 20 cm ned i jorden.

Den finder alt! Pinpointeren leveres med praktisk tilbehør såsom en fin robust Bælteholder og spiral clip holder samt en super skarp LED-lampe i detektionshovedet.

GP Pinpointer er meget nem og enkelt at betjene og er den perfekte pinpointer til de helt små børn. Desuden er der prisvenlig og kræver kun et helt alm. 9V batteri (medfølger ikke).Priser fra 499,-