Magnetfiskeri  

HAVETS METALSKATTE

Tag på jagt i søen, åen eller havnen efter tabte metalskatte.
Ved hjælp af de stærke magneter kan de holde helt op til 2200 Kilo når du får fat i noget i under vandet. Sætter du flere magneter sammen kan du trække endnu tungere ting op. Magneten der kan trække op til 2,2 ton er samlet, dvs 1100 Kilo på begge sider.

HVORFOR METALFISKERI?

De magnet fiskere vi hører fra kan opdeles i to grupper. Den ene gruppe som bruger magneterne til at fange tabt værktøj eller andre tabte genstande.
Den anden gruppe er skattejægerne som håber at finde nogle interessante ting og især hvis det er fund af historisk karakter. De er gennem tiden fundet våben fra 2. verdenskrig i form af bajonetter osv. har du nogenside fantaseret om hvad der kunne være gemt i din bedstemors gamle brønd? Der kunne være en skjult eller glemt skat.

SÅDAN FINDER DU METAL MED MAGNETEN

Det er vigtigt at du binder en god knude så magneten ikke falder af. Derfor anbefaler vi et pælestik, men det er selvfølgelig helt op til dig hvordan du fortøjrer din magnet.
Du kan fiske med magneten i alle slags vande, det blot vigtigt at du husker at vaske din magnet og tørre den efter brug. Vask den i ferskvand.