Magnetfiskeri  

DANMARKS FØRENDE FORHANDLER & NU I TV-AVISEN SAMT DR INDLAND

Vi var den første forhandler i Europa der tilbød kraftige fiskemagneter på op 2200 kilo i trækstyrke. Siden vi startede op for 4 år siden har vi i samarbejde med to af de største magnetfabrikker holdt barren højt inden for de bedste og mest kraftige magneter der findes på markedet. Når du køber en magnet hos Treasurehunter.dk er du sikker på at få en magnet der lever op til sine specifikationer. Alle vores magneter har den bedste tiltrækningskraft på markedet. Vi kan sælge de kraftigste magneter til de bedste priser i Danmark fordi vi ikke har nogle mellemled. Vi er producent og får magneterne hjem i containere. Vi yder til en hver tid prisgaranti og går 5% under prisen, selv 30 dage efter køb.
Lever magneten ikke op til dine fulde forventninger inden for 30 dage, tager vi den retur med et smil og refunderer magnetens pris. Du skal blot selv afholde fragtomkostningerne retur til os.

HAVETS METALSKATTE

Tag på jagt i søen, åen eller havnen efter tabte metalskatte.
Ved hjælp af de stærke magneter kan de holde helt op til 2200 Kilo når du får fat i noget i under vandet. Sætter du flere magneter sammen kan du trække endnu tungere ting op. Magneten der kan trække op til 2,2 ton er samlet, dvs 1100 Kilo på begge sider.

HVORFOR METALFISKERI?

De magnet fiskere vi hører fra kan opdeles i to grupper. Den ene gruppe som bruger magneterne til at fange tabt værktøj eller andre tabte genstande.
Den anden gruppe er skattejægerne som håber at finde nogle interessante ting og især hvis det er fund af historisk karakter. De er gennem tiden fundet våben fra 2. verdenskrig i form af bajonetter osv. har du nogenside fantaseret om hvad der kunne være gemt i din bedstemors gamle brønd? Der kunne være en skjult eller glemt skat.

SÅDAN FINDER DU METAL MED MAGNETEN

Det er vigtigt at du binder en god knude så magneten ikke falder af. Derfor anbefaler vi et pælestik, men det er selvfølgelig helt op til dig hvordan du fortøjrer din magnet.
Du kan fiske med magneten i alle slags vande, det blot vigtigt at du husker at vaske din magnet og tørre den efter brug. Vask den i ferskvand.

LÆS INDEN DU KØBER EN MAGNET

Du skal være 18 år for at købe en magnet hos os. Udover det kan det være farligt at være tættere end 30 cm fra magneten hvis du har pacemaker. Så har du pacemaker fraråder vi os på det kraftigste at du køber en magnet. Kender du nogen som har en pacemaker, så hold din magnet på lang afstand.

Det forekommer at der bliver fanget granater fra 2. verdenskrig. Disse granater kan være ekstra følsomme i forhold til en moderne granat. Derfor er det vigtigt uanset hvilken type granat du finder at tage dig nogle forholdsregler. Disse lister vi op her under:

  1. Har din magnet fået fat i en granat eller noget du mistænker for kunne være en granat, må du ikke tage nogle former for chancer. Sænk magneten med granaten stille og roligt ned i vandet igen.
  2. Gå mindst 100 meter væk fra granaten og ring til politiet tlf. 114 og fortæl hvad du har fundet.
  3. Politiet sender EOD (Ammunitionsrydningstjenesten) ud for at identificere det du har fundet og vurderer om det udgør en fare. Er det farligt laver de som regel en sprængning på stedet, eller foretager en nødflytningen af granaten hvor efter den sprænges.
  4. Indtil EOD ankommer er det vigtigt at du bliver i området og sikrer at andre folk ikke nærmer sig granaten.
  5. Kontakt ikke nyhedsmedier eller nogen andre end politiet, da interessen blot vil gøre at der kommer folk til som kan komme til skade hvis granaten selvdetonerer. EOD har også bedre arbejdsvilkår hvis der ikke er andre mennesker på stedet.
  6. Hvis du finder skydevåben eller ammunition, skal disse afleveres til politiet. Undgå at røre det med fingrene da genstandene kan indeholde bevismateriale til igangværende sager. Brug altid handsker og læg det i en pose og indlever det til nærmeste politistation.