UV beskyttelsesbrille 100% beskyttende op til 400 nanometer

UV brille deluxe m/etuikr119.00
Tax included


Qty

På lager
  Sikkerhedspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Forsendelsespolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Returneringspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)


UV400 UV-beskyttelse til rav-søgning eller til bilkørsel. UV400 betyder at brillen beskytter mod de stråler som en UV-lygte kan giver Da lygterne lyser mellem 395-400 nanometer er du og dit barn 100% beskyttet.
En anden fordel ved de gule briller er at ravet lyser mere op og brillerne fjerner refleksionerne fra vandoverfladen, når du afsøger efter rav i vandet.

Brillen kommer bed et praktisk etui

Virkningerne af solen og UV-stråling på huden er velkendte. UV-beskyttelse i form af solcreme er et af de mest vitale produkter, som en person kan købe, uanset om man er på vej til stranden, på charterferie, eller man blot skal have noget at beskytte ens hud en dag man er ude og løbe ærinder.

Det er lige så vigtigt at beskytte de andre dele af ens krop, især øjnene. Øjnene er særligt modtagelige for skader fra solen. Mange mennesker tror måske, at så længe de aldrig ser direkte ud til solen, er de beskyttet mod potentielle skader; Men vi mennesker udsættes for sollys overalt, vi går.
Det er især vigtigt at beskytte øjnene, når man er i en situation, hvor langvarig udsættelse for reflekteret sollys er nødvendigt. Et eksempel på dette er når man køre, idet solens lys kan reflekteres fra fortovet og gennem en bilrude. Andre eksempler kan omfatte solen, der afspejler sne eller af en stor vandmasse. Hvis en man ikke er beskyttet, kan man være i fare for alvorlig skade på ens øjne, hvilket kan føre til en række problemer, herunder kræft i øjet, synstab, grå stær og blindhed. At have den bedste beskyttelse for ens øjne, som det er muligt, er afgørende, og det er her hvor UV 400-beskyttelse kommer i spil.
 
Hvordan UV 400 beskytter øjnene
UV 400 angiver en øjenværn, der er optimeret for at forhindre øjeneksponering for både UVA- og UVB-stråling. En af de største forskelle mellem UV 400 beskyttede genstande i forhold til andre ting, der beskytter mod solens stråling, er, at UV 400 beskyttede genstande er i stand til at blokere lysstråler så små som 400 nanometer. Det betyder, at overalt fra 99 til 100 procent af solens skadelige stråling holdes væk fra øjnene, hvilket kan gøre en stor forskel i øjenbeskyttelse. Alle ravlygter vi sælger lyser mellem 395 op til 400 nanometer. Dvs. med disse UV briller er du 100% sikker på ikke at gå på kompromis med sikkerheden for dine øjne.

Produkter med UV 400 beskyttelse
UV 400 beskyttelse tilbydes med mange forskellige typer af øjenbeskyttelsesgenstande, alt fra solbriller til sikkerhedsbriller. Det foreslås, at købere vælger UV 400 beskyttelse for alle deres øjenbeskyttelsesgenstande, uanset om de er til fritid eller til brug under sport og andre aktiviteter.
 
UV 400 Solbriller
UV 400 beskyttede solbriller kommer i mange forskellige farver og stilarter, hvilket gør det nemt for en køber at finde det par, der passer bedst til deres behov. Valgmulighederne er tilgængelige for både mænd og kvinder i farver, herunder gul, brun, blå, grundlæggende sort og meget mere. Derudover er muligheder som spejlvendte solbriller til rådighed. UV 400 beskyttede solbriller er ikke nødvendigvis dyre, så købere bør ikke føle sig som om de skal købe designer solbriller for at beskytte deres øjne. Det afgørende er, at det valgte mærke tilbyder UV-beskyttelse i en solbrille-stil, der virker til bæreren.

Personer, der køber UV 400 kvinder solbriller bør huske på, at nogle mode solbriller måske ikke giver tilstrækkelig beskyttelse til øjnene. Dette gælder især, hvis de vælger lysfarvede linser. Mens mange UV 400 solbriller behandles med forskellige farver, tilbyder ikke alle farvede linser en ordentlig UV-beskyttelse. Det skal tydeligt angive i produktets fortegnelse, at varen tilbyder denne beskyttelse.

Det er vigtigt for forældre at huske, at dine børn også har brug for UV 400 beskyttelse for deres øjne. Det er vigtigt at du beskytter dit barns øjne mod solen, noget der er særligt vigtigt i barnets tidlige fase i deres udvikling.

For dem, der bærer receptglas hele dagen, er det en god mulighed at få et par briller med fotokromiske linser, der overgår fra indvendig til udvendig ved automatisk mørkere i sollys. Dette giver UV-beskyttelse i et enkelt par briller, så der er ikke behov for at skifte par mellem lyse og mørke omgivelser. En anden mulighed er at vælge UV 400 som en af ??belægningerne til dine almindelige receptpligtige linser, for at sikre, at øjnene stadig er beskyttet, selvom linserne er klare.
 
UV 400 Øjenbeskyttelse for atleter
UV 400 beskyttelse er også meget vigtigt for atleter, uanset hvilken type sport de deltager i. Fra solbriller optimeret til brug i sport til atletiske beskyttelsesbriller, er der mange ting at vælge imellem, når du handler om passende beskyttelse mod solen.

UV-LUX
57 Items

Specific References

No customer reviews for the moment.

related product