Bliv skattejæger med treasurehunter.dk

Bliv skattejæger med treasurehunter.dk

Jordkloden er fuld af skatte. Overalt findes der ældgamle levn fra vores forfædre der venter på at blive fundet. Går du med en Bounty Hunter i maven og har du mod på søge, grave eller fiske ting op af gamle søer? Hvis ja, så læs her om det at være skattejæger i Danmark.

Hos treasurehunter.dk har du flere muligheder for at udvikle den indre skattejæger til et højere niveau. Er du til lange gåture langs de vindblæste Danske kyster, skovture i efteråret eller noget helt andet, så har vi noget som kan forene natur, oplevelse og nydelse på en helt ny måde.

Vi arbejder hele tiden på at gøre skattejagt til noget specielt og for at gøre det nemmere og sjovere.

Ravjagt

Er stadig noget mange mennesker dyrker. Og forståeligt nok. Det er superspænende. Ingen ved hvornår en af de helt store klumper rav skylder op på stranden. Men det gælder om at være på pletten når det sker.

Som ravjæger for du nogle kilometer i benene, masser af frisk luft og så er det en sport der er enormt Covid-19 venlig. De store strande ude vest på rummer masser af nødvendig plads til alle.

Læs artiklen om 5 gode ravspots her

Magnetfiskeri

Tænker du over hvad der kunne gemme sig på bunden i den lokale sø eller havn? Det er der mange der gør. Derfor er magnetfiskeri blevet enormt populært de senere år.

Der er stort set ikke grænser for hvad du kan hale op af vandet med en af vores store fiskemagneter. Det forudsætter selvfølgelig at det er lavet af en form for metal.

Når du fisker med magnet i din lokale sø, kanal eller havn, skal du sørge for at være bekendt med dine omgivelser og rydde op efter dig selv. Desuden skal du være forsigtig hvis du fanger et gammelt våben eller en gammel granat. Tilkald det lokale politi hvis det sker.

Kig gerne nærmere på vores sortiment af fiskemagneter her

Metaldetektering

Det er ikke kun Out-back Australia der huser muligheder for at gå en tur med metaldetektoren. Dog finder du ikke guld, men faktisk er der i visse områder af Danmark store muligheder for at løbe ind i en mindre vikingeskat eller en middelalder genstand af større værdi.
Desuden kan en tur med detektoren på en sommer-travl strand også være rigt på udbytte. Der bliver tabt flere penge i sandet en man skulle gå og tro.

Grav dybere i kategorien her

girl-3959203_1280.jpg

Geocaching

Er du til eventyr, rigtig skattejagt og socialt sammenhold? Så er Geocaching noget for dig. I starten af år 2000 blev hjemmesiden geocaching.com lanceret. På dette tidspunkt var der kun få der kendte til konceptet men løbet af meget kort tid var fænomenet udbredt til størstedelen af verden. Ca. 190 lande huser mange millioner Geocachere, og hver dag, ja hvert minut bliver endnu en skat fundet.

Du kan være med i eventyret ved at oprette dig på geocaching.com eller ved at downloade appen. Du bruger din mobiltelefon og søger via koordinater angivet i appen.

Se vores Geocaching sortiment her