Der er 23 produkter.

Viser 1-23 af 23 element(er)

Batterier & Opladere

Køb dine opladere, batteriopladere og batterier hos Treasurehunter.dk og spar mange penge på engangsbatterier, samtidigt med du skåner miljøet for unødigt farligt affald. Det syntes vi er en god ide.

AA og AAA er de mest velkendte batterier på markedet. Men vi har batteriopladere til stort alle typer. 18650 og 26650 er typisk dem man bruger i lygter og fotoudstyr, derfor har vi også et af Danmarks største udvalg af 26650 og 18650 batterier, samt batteriopladere til disse.

Batterier & Opladere

Aktive filtre

Vigtigheden af et godt batteri:

Batteriet er af mange en overset faktor når de vælger elektronisk udstyr. Batteriet kan dog have en stor betydning på oplevelsen af den måde du kan på det pågældende udstyr på. Hvem gider f.eks. have en lygte der løber tør for strøm efter 30 minutter?

Batteriet udgør desuden en relativt stor del af omkostningerne når du vælger udstyr (ofte flere hundrede kroner). Det er derfor også vigtigt at du vælger et batteri som både har en høj styrke (mAh), og som kan holde i mange år.

Vi anbefaler altid at du vælger kendte mærker, da det er med til at give dig sikkerhed for kvaliteten af batteriet. Vi ser desuden jævnligt at ’no-name’ batterier sælges på trods af at de ikke er CE-godkendt og dermed potentielt udgør en brandfare.

Når du vælger batteri til dit udstyr så tjek at det er:

  • Den rigtige størrelse (typisk navnet på batteriet f.eks. 26650)
  • Et kendt mærke som f.eks. Keeppower, Panasonic m.m.
  • At det har den rigtige styrke (mAh).

Batterier og opladere

Køb dine almindelige og genopladelige batterier hos os og modtag dem allerede dagen efter. Du kan selvfølgelig også købe opladere til dine genopladelige batterier. Vi har et stort udvalg af batteriopladere til stort set alle typer batterier. De mest velkendte på markedet er AA og AAA. Men vi har også special batterier, såsom: 9v, 18650 og 26650, som man typisk bruger i fotoudstyr og lygter.

Sikkerhed

Vi har nøje udvalgt markedets mest pålidelig og sikre batterier og opladere. Vi ser desværre en del billige kinesiske opladere og batterier på det danske marked der ikke lever op til EU standards krav for sikkerhed. Hos Treasurehunter.dk finder du kun batterier der er CE mærket og godkendt til salg i EU.

Køb din batterier og opladere med god samvittighed

Skån miljøet for unødigt farligt affald og brug genopladelige batterier.

Fandt du ikke det du søgte eller har du brug for hjælp?

Kontakt os på mail: info@treasurehunter.dk

eller telefon: +45 5195 0395

Så står vores eksperter klar til at rådgive dig om det rigtige valg.