Magnetfiskeri


HAVETS METALSKATTE

Tag på jagt i søen, åen eller havnen efter tabte metalskatte.
Ved hjælp af de stærke magneter kan de holde helt op til 164 Kilo når du får fat i noget i under vandet. Sætter du flere magneter sammen kan du trække endnu tungere ting op


Hvorfor metalfiskeri?

De magnet fiskere vi hører fra kan opdeles i to grupper. Den ene gruppe som bruger magneterne til at fange tabt værktøj eller andre tabte genstande.
Den anden gruppe er skattejægerne som håber at finde nogle interessante ting og især hvis det er fund af historisk karakter. De er gennem tiden fundet våben fra 2. verdenskrig i form af bajonetter osv. har du nogenside fantaseret om hvad der kunne være gemt i din bedstemors gamle brønd? Der kunne være en skjult eller glemt skat.


Sådan finder du metal med magten

Det er vigtigt at du binder en god knude så magneten ikke falder af. Derfor anbefaler vi et pælestik, men det er selvfølgelig helt op til dig hvordan du fortøjrer din magnet.
Du kan fiske med magneten i alle slags vande, det blot vigtigt at du husker at vaske din magnet og tørre den efter brug. Vask den i ferskvand.

  • Double-sided Magnet

    Vi er de første i Norden til at introducere de hidtil kraftigste magneter til dato til magnetfiskeri.
    Neodymium magneterne kan holde op til 2200 kilo, altså mere end 2 ton! Så skal du bruge en stærk magnet, så kan vi levere varen.

  • Top-øje Magnet
  • Hul-potte Magnet
  • Reb